Kampdag 2

Vandaag werden we wakker gemaakt op de deuntjes van Mi Gna, het kampliedje voor deze week. Begeleider Moris liep door het huis met muziek om iedereen te wekken. Om de dag goed te beginnen deden we buiten in het zonnetje yoga.

Daarna aten we een stevig ontbijt. Eitjes en koffie zijn daarbij broodnodig om bij te komen van een nacht met weinig slaap.

           

In de voormiddag kregen we een vorming van kinderboekenschrijfster Myriam Roelandt. Samen met haar gaan we een echt boek schrijven over ons verleden, onze dromen en onze toekomst. We hebben nagedacht over een titel van het boek en in de volgende maanden zullen er nog bijeenkomsten volgen.

 

De rest van de dag genoten we van het heerlijke weer. We speelden waterspelletjes op het kampterrein en ’s middags aten we broodjes en wraps. Daarna gingen we terug naar het strand. We speelden volleybal, we zwommen en genoten van een verfrissend ijsje.

              

Als avondeten aten we BBQ. Dat was heel erg lekker! Jammer genoeg bereikten toen donkere wolken het kampterrein en moesten we snel alles naar binnen halen. Nu zijn we aan het brainstormen over de toekomst van de Al-tochtonen!

Geef een reactie