Nog meer talent: Vahe Harutyunyan

De Al-tochtonen van de Toekomst barsten van talent. Vahe is zanger en enkele weken geleden trad hij op in Publik Antwerpen. Hij doet mee aan de wedstrijd van Violencia Antwerp. In deze blog vertelt hij over zijn zangcarrière en de Al-tochtonen van de Toekomst.

“Mijn naam is Vahe Harutyunyan. Ik kom uit Armenië. Mijn passie is zingen en daarop wil ik ook mijn carrière baseren. Ik ben de laatste tijd begonnen met kleine optredens en ik vind optreden één van de beste dingen van mijn leven. Mijn motivatie is de goede feedback die ik krijg van de mensen die op mijn optredens aanwezig zijn.

Ik vind het heel leuk dat ik samen met mijn broers een deel kan uitmaken van de Al-tochtonengroep in Brussel. Ik heb daar veel getalenteerde jongeren ontmoet. Ik wil dat we samenkomen en elkaar helpen bij onze problemen. Ik hoop dat alle Al-tochtonen een mooie toekomst krijgen in België en dat hoop ik voor mijn familie ook natuurlijk. ”

15440482_1027576237388142_6041733851287777432_o

Geef een reactie