Param Kapoor: Artiest en Al-tochtoon van de Toekomst

Param is een rijzende ster. In de voorronde van Belgium’s Got Talent kreeg Jhalik Punjab Di een golden buzzer, waardoor ze meteen geplaatst werden voor de liveshows. Maar naast artiest is Param ook een Al-tochtoon van de Toekomst. In deze blog vertelt hij over zijn dromen en over waarom hij graag naar de bijeenkomsten van de Al-tochtonen van de Toekomst komt.

“Ik vind alles leuk aan de Al-tochtonen! Ik ben veel bezig met mijn carrière waardoor ik  weinig tijd heb om met vrienden af te spreken. Als ik dan naar een bijeenkomst van de  Al-tochtonen ga, ontmoet ik jongeren van alle landen. Ik leer er goed communiceren.  Roos en de vrijwilligers zijn heel lief.  Ze proberen me te helpen en luisteren naar mijn verhaal, door met hen te praten, krijg ik rust.

Ik hou van filmen en ik ben ook dj. Ik speel instrumenten en ik dans. Ik droom er van om binnen een paar jaar op een groot podium te staan zoals op Tomorrowland. Ik wil ook graag goede films maken over vluchtelingen.  Wij doen mee aan Belgium’s Got Talent omdat wij mensen willen laten kennismaken met onze cultuur en onze religie.  Daarnaast willen we tonen dat vluchtelingen ook dingen kunnen, want in de media komt er alleen maar slecht nieuws over ons.

Stem op ons en help mij zo mijn dromen waar te maken. ”

 

Geef een reactie