STUUR ONZE JONGE VLUCHTELINGEN OP ZOMERKAMP 2015

Wij stellen je graag voor aan Ivo. Ivo is 18 jaar oud en is geboren in Mozambique, zijn ouders zijn Rwandezen. Hij is een van de vele jongeren die als kind met hun ouders zijn gevlucht.

Vluchtelingenwerk werkt sinds 2014 samen met deze jonge vluchtelingen. Wij bieden hen de ruimte om hun verhaal met elkaar te delen: wie zijn ze? Wat zijn hun dromen? Wat hebben ze nodig om hun toekomst verder uit te bouwen? Hoe ervaren ze de asielprocedure?

Samen met ons gaan ze op zoek naar antwoorden. En jij kan hen daar bij helpen!

KLIK HIER EN STUUR DEZE JONGEREN OP ZOMERKAMP

EEN ZOMERKAMP VOOR JONGE VLUCHTELINGEN

Herinner jij je nog hoe zorgeloos lang een zomer kon zijn? Niet zo voor deze jongeren. Terwijl hun vrienden en klasgenoten op reis zijn, zitten zij de hele zomer thuis in een kleine woning met het hele gezin te wachten op de uitslag van hun asielprocedure, een brief die hun lot zal bezegelen.

Maar deze zomer is het anders. Deze zomer gaan we op kamp met deze jongeren. En met jouw hulp kunnen we dit organiseren.

Op dit korte zomerkamp krijgen ze de kans om even weg te zijn van hun stressvolle situatie thuis. En we laten ze proeven van de zomer zoals wij die zelf mochten beleven; we gaan op daguitstap, zorgen voor een spannend nachtspel in het bos en vertellen straffe verhalen aan het kampvuur. Daarnaast voorzien we ze met enkele vormingen van bagage en vaardigheden die ze kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven.

MET JOUW HULP GAAT HET LUKKEN

Voor een kleine som kan jij deze jonge vluchtelingen een heerlijke zomer bezorgen:

  • Met 40 euro kunnen we alle overnachtingen en maaltijden voor 1 jongere betalen.
  • Met 60 euro kunnen we de vormingen op kamp voor 1 jongere betalen.
  • Met 100 euro kunnen we het hele kamp (overnachtingen, maaltijden en vormingen) voor 1 jongere betalen.

MAAK VANDAAG NOG JE GIFT OVER
EN STUUR DEZE JONGEREN OP ZOMERKAMP

Je kan ook je gift eenvoudig overschrijven naar rekeningnummer BE06 5230 8056 2922 (bic: TRIOBEBB) van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Vermeld in de vrije mededeling gewoon ‘Jongerenkamp2015’: dan komt je gift vanzelf op de juiste plaats terecht. Voor een gift vanaf 40 euro krijg je ook een fiscaal attest, waardoor je minder belastingen betaalt.

BRON: http://www.vluchtelingenwerk.be/

Geef een reactie